Header Ads

À Punt, més a punt que mai


El 29 de Novembre de 2013 Canal 9 finalitzava la seua trajectòria televisiva per culpa de 1.200 milions d'euros de deute i per la mala gestió dels seus directius. Malgrat això, el 25 d'Abril tornarà el servei públic de televisió amb unes proves tècniques que suposaran l'inici d'aquesta nova etapa. El nou canal s'anomenarà À Punt i començarà les emissions amb continguts de la seua pàgina web i documentals fets a l'època de Canal 9. També, segons ha assegurat Empar Marco, directora de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC), es pretén fer directes per a estudiar l'estabilitat del sistema i comprovar així el correcte funcionament del senyal, abans de començar les emissions definitives, segurament abans de l'estiu.

Resultado de imagen de logo de a punt

Aquesta etapa incorpora cares conegudes de la televisió nacional com Lluís Obiols, meteoròleg de la Sexta, i s'està negociant la participació de Carolina Ferre, presentadora i ex-concursant de Tu Cara me Suena, i de Clara Castelló, presentadora en l'època de Canal 9.   

L'elecció de la tornada del mitjà públic de televisió no és casual perquè es commemora la batalla d'Almansa de 1707, una data molt important per a tots els valencians ja que suposa la lluita per les senyes d'identitat de tots els pobles de la corona d'Aragó, entre ells la Comunitat Valenciana. I és això el que simbolitza aquest canal, la necessitat de mantenir la llengua valenciana, i per tant, les senyes d'identitat del poble valencià.

Diego Alonso Valero 2ºBach

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.