Header Ads

CONCURSOS LITERARIS

Com cada curs, els departaments de castellà i valencià han fet públiques les bases dels seus concursos literaris


DEPARTAMENTO DE LENGUA CASTELLANA Y LITERATURA

 XXVIII CONCURSO  LITERARIO


El Departamento de Lengua Castellana y Literaria, en colaboración con el AMPA, convoca a todos el alumnado del IES RAMON LLULL a participar en un Concurso Literario con motivo del Día del libro 2014, para fomentar la expresión escrita y la creación de textos originales, con arreglo a las siguientes

BASES:

1.Puede participar todo el alumnado oficial del centro, dividido en dos categorías:

-Categoría A: alumnado de 1º, 2º y 3º de ESO
-Categoría B: alumnado de 4º de ESO y 1º y 2º de Bachillerato

2. Tema:los concursantes escribirán en la Biblioteca a partir de un tema o motivo, diferentes para cada categoría, que les proporcionarán los profesores del Departamento de Castellano.

3. Modalidades textuales: redacción en prosa, que podrá presentar la forma de narración breve o ensayo.

4. La Prueba se llevará a cabo, en convocatoria única, en la biblioteca del centro, el miércoles día 14 de mayo de 2014, a las 13 horas.

5. Premios del XXVIII Concurso: dos premios para la categoría :1º , de 50 euros; 2º de 30 euros, dotados por el AMPA, que se entregarán dentro de las actividades de Fin de Curso.

6. El fallo del jurado, compuesto por profesores del Departamento de Castellano, será inapelable.

7. Las obras premiadas se editarán en la revista digital L´ULL DEL LLULL del centro.


Departamento de castellano
Valencia 5 de mayo de 2014



Nova convocatòria de Meravelles del Llull
El departament de Valencià convoca el XX concurs literari Meravelles del Llull, que enguany s'ajustarà a les següents bases:

1.-Podran participar-hi tots els alumnes matriculats a l’institut Ramon Llull durant el curs 2013-14.
2.- El treballs tindran dues modalitats : MICRORELATS  (màxim de 150 paraules) i LLENGUATGE AUDIOVISUAL (vídeo, fotografia, fotomuntages…)
3.- Els treballs hauran d'estar en valencià i en cada cas el tema serà lliure. Les obres s'entregaran dins d'un sobre, en el qual anirà escrita la modalitat de concurs i el nivell, així com el pseudònim que amagarà la identitat del concursant. Dintre del sobre ha d'haver-ne un altre més petit que continga les dades autèntiques de l'alumne: NOM I COGNOMS i GRUP.
4.- Cada modalitat distingirà dos nivells: ESO i BATXILLERAT.
5.- El termini de presentació acaba la primera setmana de juny.
6.- El  Jurat estarà format pel professorat del Departament de Valencià i serà presidit per la Cap del Departament. Hom podrà declarar desert algun premi.
7.- La decisió del Jurat serà inapel·lable i es farà pública a final de curs en l’acte de lliurament de premis organitzat per l’Institut i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes.
 8.- Els concursants es comprometen a acceptar aquestes bases en la seua totalitat. Qualsevol cas no previst haurà de ser resolt pel Jurat.




Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.