Header Ads

Truquets de GOOGLE

És ben sabut per tots que Google amaga molts secrets sota la seua simple apariència. Alguns dels trucs són molt divertits, i alguns altres són curiosos. No fa falta ser hacker ni res paregut per a fer això, només cal saber teclejar, i si has arribat ací, de segur que en saps.

1-El primer truc és un joc. Si busques Atari Breakout en Google Imatges et portaràs una sorpreseta al saber que abans de veure-les hauràs de destruir-les.



2-Si busques 133t en Google i li dones al primer resultat t'apareixerà la pàgina de búsqueda principal de Google una miqueta canviada. És la pàgina principal en llenguatge hacker.

 


3- Goglogo! No té sentit el que acabe de dir, però si busques Goglogo en Google i entres en el primer resultat podràs editar Google amb el teu nom i canviar qualsevol detallet del famós buscador.

 

4- Si busques Zerg Rush i esperes una miqueta començaran a vindre virus que hauràs d' anar matant teclatjant-los a sobre. Un bon joc per a passar una estoneta quan estigues avorrit.

 

5-Si desactives la cerca automàtica, busques Google Gravity i li dones a vaig a tindre sort, se't cau la pàgina!
 

 6-Do a barrel roll, li ho dius i ho fa. Quan busques aquestes paraules tan peculiars que formen la frase "Fer una volta de barril" Google ho fa.

 

7-Paregut a l'anterior, però mai igual està Askew, que al buscar-lo es tombarà la pantalla uns poquets graus.

 

8-Arribem al huité truc. Si busques MentalPlex, aquesta gent tan divertida de Google t'intentarà hipnotizar.


9-Beatbox al traductor de Google. Si poses el traductor d'anglés a alemany i escrius la següent frase:
pv zk pv pv zk pv zk kz zk pv pv pv zk pv zk zk pzk pzk pvzkpvpvzk kkkkk bsch

Poses escoltar la pronunciació, i a disfrutar de la "música", també pots canviar l'idioma al que ho passes per a canviar el so de la música.

10- Si busques al traductor de Google: "hhhhhhhhhhhhhhhhhhh" i ho passes de l'holandés al serbi podràs escoltar una extranya risa malèvola.


Joan Dolz 2esoA
Podeu visitar el meu blog "Paella de fotones" en google, si ho poseu entre cometes us ixirà a la primera.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.