Header Ads

La globalització

La globalització


En l'actualitat, la globalització del món és un dels temes amb més força i importància, que provoca nombrosos debats sobre els seus avantatges i inconvenients. Per un costat la globalització contribuïx a un augment dels intercanvis de béns, productes i servicis, així com d'informació i idees que poden resultar enriquidores i positives. 
D'altra banda aquest increïble increment de globalització està produint la perduda d'identitat cultural de cada nació, ja que sense donar-nos compte, estem perdent cada vegada a més velocitat els nostres costums, els nostres valors, la nostra forma de vida i les nostres llengües, és a dir, la identitat pròpia. Així,es pot observar per exemple, com cada vegada, se li dóna més i més importància a la llengua predominant del moment, que és l'anglés, i com a poc a poc anem perdent el costum de defensar i cuidar les nostres pròpies llengües, el castellà i el valencià, en el nostre cas. 
Aquesta globalització de què ens sentim tan orgullosos i orgulloses, i que també té la seua part positiva, provoca a més que a poc a poc les llengües minoritàries queden condemnades a desaparéixer i a oblidar-se. 
Encara que el desenvolupament mundial ens proporciona molts beneficis que fan progressar la societat, no cal oblidar-se mai que cada nació té una identitat pròpia que cal protegir, ja que una cultura que desapareix, una llengua, un costum que es perd, no es recupera mai.


Eva García



Resultado de imagen de globalizacion

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.