Header Ads

Llei Mordassa



La nova llei de securetat ciutadana o "Llei Mordassa" ha sigut aprovada i té un caràcter restrictiu amb la llibertat d'expressió. Com no, la llei ha sigut aprovada només pel Partit Popular i en contra de tots els partits de l'oposició. Aquesta reforma fa legals, per exemple, les criticades "tornades en calent" a Ceuta i Melilla. A més, també és limiten molts dels drets de reunió i manifestació dels ciutadans i donen més llibertat a la policía.

Ací un quadre explicatiu molt bò (en castellà):


Jo sóc molt fan de Internet, i com no, aqesta llei ha tingut molta tirada a la web. He llegit comentaris de tot tipus i colors, i la veritat és que les opinions son diverses, però tiren quasi sempre cap al mateix costat, la negació a la llei. Els pocs comentaris que he llegit en contra m'han fet bastant gràcia, cite textualment: "No entiendo todas las quejas a esta ley, ya que nos aporta seguridad y democracia a todos", com era d'esperar tenia de foto de perfil la bandera espanyola amb l'àguila.

Hi és clar que aquestes lleis és poden interpretar al gust de la persona al càrreg de la cituació. En la meua opinió, aquesta és una llei al més pur estil franquista i que funciona millor com aviatge al passat que com a llei de securetat ciutadana.

Joan Dolz 3rA

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.