Header Ads

LES FOTOS DE LES GRADUACIONS!!!

Reportatge fotogràfic de l'entrega de premis i 
la graduació de 4ESO


Click to play this Smilebox slideshow
Fotos de  J. Peiró, Joan Dolz i Juanfer. Muntage: Empar I.





Graduació de 2BATX.


Click to play this Smilebox slideshow

Divendres, 30 de maig, va tenir lloc a la porxada del centre la cerimònia de graduació i d'acomiadament de l'alumnat de 2n de batxillerat. L'acte fou presentat per Àngels Romeu. La preparació i coordinació prèvia va ser d'Amparo Cortés.

L'alumnat de 2n de batxillerat A arreplegà les orles de les mans del professor Josep Beltrán que, encara que jubilat, acceptà de gust la invitació d'intervindre en l'acte. Loles García, tutora de 2n de batxillerat B, fou l'encarregada d'entregar les orles al seu grup. Per acabar, l'alumna Carmen García digué unes paraules de reconeixement en nom de l'alumnat. I , ja finalitzats els discursos,  s'oferí un còctel elaborat pel personal de la cafeteria.

Familiars i professors acompanyàrem aquesta nova promoció d'estudiants L'acte fou especialment emotiu, donat que la gran majoria dels alumnes que s'hi graduaren han estat durant sis anys amb nosaltres, des que començaren el primer de l'ESO, quan eren encara uns crios.  Ara és un goig veure'ls convertits en uns jòvens que inicien un nou vol lluny ja d'aquesta casa . Només queda desitjar-los que el vol siga fructífer.

Empar Ibáñez

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.