Header Ads

Hamlet al Llull



Els alumnes de teatre fan una representació especial per als seues pares i mares

Click to play this Smilebox slideshow

El darrer divendres 13 de juny de 2014 els alumnes de l’optativa de teatre de 3r ESO van representar una versió reduïda de Hamlet .
L’obra, d’una durada de 30 minuts, fou representada a l’aula de teatre de l’institut  davant de 25 familiars i amics.
Com a preàmbul oferiren també, amb una durada de 10 minuts, dos espectacles de llum negra, que ja havien estrenat a la jornada cultural de febrer, i dels quals estàn molt orgullosos.
Segons ens  ha explicat Elvira Marco, la professora responsable de l'activitat, l’adaptació de l’obra ha estat basada en els 13 alumnes participants, i pel repartiment de personatges s’ha tingut en compte la voluntat dels actors i actrius, i les seues capacitats i habilitats teatrals com la memòria, interpretació, veu, etc.
El resultat va ser molt satisfactori per a tots, actors i audiència, i especialment per a Elvira Marco, que- com a professora de teatre i directora del grup extraescolar Teatrellull-, ha sabut valorar el treball, l’esforç i l’entusiame que aquest grup d’optativa de teatre de 3r ESO ha mostrat enguany. El desig d'Elvira és que aquests alumnes seguesquen en el grup extraescolar de Teatrellull el curs vinent.



“Hamlet, Hamlet”
           Una adaptación propia, moderna
                  y bastante fiel a la original

Elvira Marco presenta una versión de Hamlet en Caixa Escena con los alumnos de Teatrellull

Click to play this Smilebox slideshow


Algunos alumnos de la optativa de Teatro de 3º ESO, al continuar en el grupo extraescolar Teatrellull propusieron hacer la obra Hamlet, después de haber representado el año pasado Sueño de Una Noche de Verano.
Al inicio de curso la profesora -Elvira Marco- realizó una adaptación del texto y de personajes teniendo en cuenta que iban a participar 22 alumnos.


El grupo de optativa de teatro representó, también, una versión muy reducida de Hamlet a final de curso. Las fotografias se pueden ver en esta misma página.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.