Header Ads

En rigorosa exclusiva...

T'avancem tota la programació de la jornada cultural del proper dimecres, dia 19 de febrer


Com ja vam anticipar a l'edició anterior, el dia 19 de febrer dedicarem la jornada a fer tallers i activitats lúdico-culturals. Aquestes activitats estan coordinades per la subdirectora de l'institut, Amparo Cortés i compta amb la col.laboració d'alumnat i professorat que estan muntat els diversos tallers.



La jornada s'iniciarà a les 9 del matí. A la cafeteria, Pepe i Loli prepararan xocolata i xurros per a desdejunar. Després es muntaran els tallers, l'hora d'inici dels quals serà a les 9.30h i acabaran al voltant de les 11h.

Enguany tenim tallers tan diversos com el de màgia, de crêpes i de puncakes, de perfums, de química del xocolate, de pirogravats, de jocs de taula, de jocs manipulatius, de graffiti, de fotografia, de pintura, de dansa, de patinatge... A més, està prevista una lligueta de futbol i una altra de ping-pong.

A partir de les 11h. s'hi farà un càsting per a un curt promocional de l'institut.
En aquest segon bloc d'activitats del matí estan previstes també les actuacions musicals de l'alumnat i la representació teatral , amb una funció a les 12.30h. i una altra a les 13h.

De 12h. a 13h. està prevista la gimcana i a les 13h. , com a cloenda, el passe d'una pel.lícula, el títol de la qual està encara sens confirmar.

Equip de redacció.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.