Header Ads

Selene.

Selene

 Estem en uns temps on traure un llibre no significa ser una persona culta amb alguna cosa que contar al món. Famosos i famoses trauen llibres tots els dies per tal de contar com és la vida d'un influencer, com ser millor al Fornite o explicant que fa una muser. Es publiquen molts llibres així, i això no és el que està malament, el que no em pareix bé és que gent jove, i no tan jove, que s'esforça per obrir-se un espai al món literari no ho puga fer, per això estic tan orgullosa de la meua companya de classe Isabel Morón. Va a primer de batxillerat i el passat 30 de novembre va tindre lloc la presentació del seu llibre , Selene, En-Bogabar.
Va ser una presentació on l'emotivitat i l'afecte es podia sentir a flor de pell ja que hi van assistir els seus familiars, companys i professors. Belldrik (pseudònim d'Isabel), va contestar a totes les preguntes sobre la seua primera novel·la amablement i entre somriures. Aquesta presentació va finalitzar amb l'escriptora signant els llibres emocionada.
Segons va explicar, aquesta novel·la la va començar a escriure en l'estiu de tercer d'ESO i tracta la vida d'un pare i un fill. La trama mescla la història d'amor de son pare i sa mare amb el descobriment de la sexualitat de Matthew, el fill.
Bell, gràcies per esforçar-te dia a dia i no perdre l'essència que et caracteritza. Ets una lluitadora i per això sé que aquest és el primer llibre de molts.
Enhorabona.

Amparo Sánchez Doménech
 Resultado de imagen de selene isabel hendrica moron

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.