Header Ads

16é CAMPAMENT DE PRIMAVERA



Tots els anys, des de l´any 2000 és organitzat un campament per entitats i associacions musulmanes d´Espanya. S´organitza durant les vacances de Pasqua i els últims 4 anys s´ha realitzat al Centre de Vacances de Benagéber. En aquest campament participen xiquets i joves, des dels 7 anys fins els 18 anys. Es reparteixen per grups segons l´edat i n´hi ha un o dos monitors responsables per cadascun dels grups. Ocupem tot el centre de vacances, cada any creixem més i aquest any hem arribat fins a les 340 persones.
L´objectiu d´aquest esdeveniment, a part de divertir-se i desconnectar de la rutina diària, és conéixer noves persones de la mateixa religió i ideologia d´altes ciutats, fins i tot d´altres païssos, ja que hi ha participants que assisteixen des de fora. S´organitzen xarrades, debats i tallers on es tracten diferents temes a fi d´aprendre i adquirir nous punts de vista. A part, hi ha diferents activitats programades del centre, com piragüisme, tir en arc, escalada, paintball, rappel i tirolina.
Nosoltres portem 4 anys assistint com a participants. Sempre ha sigut una boníssima experiència, són 5 dies on desconnectes totalment de tot, envoltada per la naturalesa, sense internet ni mòbil, i amb els teus amics. Es respira un ambient totalment diferent, ple de germanor i alegria, on sempre ens quedem amd ganes de més.

Aquest ha sigut el primer any on hem tingut una responsabilitat al campament. Després de portar tants anys de participants ha sigut una expèriencia única poder ajudar en l´organització d´aquest campament tan esperat per tots els participants tots els anys. Acabem d´arribar i ja tenim ganes de tornar.







Layla Balbaki y Zeynab El Barouni, 2ºBat A y 4ºB



                                           




Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.