Header Ads

LECTURA ACONSELLADA

Títol: L'infern de Marta
Autor: Pasqual Alapont
Editorial: Bromera
Pàgines: 160



Argument: Aquest llibre tracta sobre una parella: Hèctor, un xic de València, i Marta, una xica del Vedat de Torrent. Es van coneixer perquè tenien en comú un amic i es feren parella.
La seua relaciò va resultar molt tormentosa, perquè ell era molt gelós i per tot cridava, li pegava i la insultava. Marta va haver de passar per situacions molt incòmodes, com, per exemple, quan una vegada Hèctor li va portar una prostituta perquè aprenguera d'ella i d'altres moments tan incómodes com eixos.
Al final, Marta va decidir acabar amb tota aquella història, però l'únic problema va ser que ella es va quedar embarassada d'Hèctor.

Valoraciò personal: Aquest llibre m'ha agradat molt perquè te n'adones de la realitat de les relacions. Jo recomanaria el llibre a gent de la meua edat


María Beltrán Gil 2ESOA

L'infern de Marta

Editorial: Bomera

Autor: Pasqual Alapont

Nº de pàgines: 160

Argument: Marta és una xiqueta que coneix a un xic anomenat Hèctor i comença a eixir amb ell i ell la maltracta. En el temps, Marta es va quedar embarassada i ella no li volia dir res. Un dia Hèctor va arribar a casa begut i li va clavar una navaixa i Marta va quedar insconcient . Afortunadament pogué recuperar-se i al cap de set mesos va tindre el fill.

Valoració: M'ha agradat perquè tracta d'un tema molt interessant com és la violència contra la dona. Hi ha situacions quan Hèctor maltracta a Marta que m'han resultat desagradables. M'he quedat molt sorpresa de com es pot arribar a tractar així a algú.



MARÍA SANZ MARAVER. 2ESOA

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.