Header Ads

Universitaris per uns dies

Aquestes últimes setmanes, els nostres alumnes de 2n de Batxiller, visitaren les universitats valencianes: la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.


Cap a l'Univeristat de València! 
El dimecres 19 de febrer, visitaren la Universitat de València. Aquesta universitat, com ja sabeu, té tres campus: Campus de Burjassot, Campus de Blasco Ibañez i per últim, el Campus de Tarongers.
Els alumnes escolliren a quin volien anar. Els que anaven a Burjassot eixiren a les 8:50 del matí, agafaren el metro i a l'arribar, hi havia gent esperant-los, per a acompanyar-los a les seves respectives xarrades. Els que anaven a Blasco ibáñez, eixiren caminant a les 9:15 i els altres, que també anaven caminant a Tarongers, eixiren a les 9:40. Estigueren acompanyats i asessorats en tot moment pel SeDi (servei d'informació i Dinamització)



Cap al Politècnic!

Campus de Vera, aixì és com s'anomena al campus de la Universitat Politècnica, que esta ací al costat. Aquesta dada la coneixeren els nostres alumnes el dimarts 25 de febrer, quan varen visitar el campus.l Eixiren d'ací a les 8:30 del matí amb el segúent itinerari: recepció de grups, presentació de la universitat, elecció d'un intinerari (els separaren en les opcions que ofereix la universitat), estona de descans, xarrada sobre les titulacions de grau de l'intinerari seleccionat, visita pel centre i … Cap a casa!


Les dues visites finalitzaren a la una i mitja del migdia. Esperem que els alumnes hagen aclarit els seus dubtes sobre els estudis i s'hagen meravellat dels voltants i de l'ambiet universitari.

Silvia Serrano 2ºBachillerato B

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.